Poperinge
Poperinge
Omgeving
Poperinge

Onze vakantiewoning ligt in het hartje van Poperinge, hoofdstad van het goede leven. In de stad vind je alles wat je nodig hebt: lekker eten en drinken, shop bij de lokale horeca, bezoek het Hopmuseum of Talbot House, ga zwemmen in het Sport- en Recreatiebad De Kouter, ...

Op de foto zie je het Burggraaf Frimout Stadspark, de groene long in het centrum van de stad, een oase van rust op amper 600 m van de vakantiewoning.

Image is not available
Ieper
Ieper
Omgeving
Ieper

De grote markt van Ieper met onder andere de Lakenhalle en het Belfort bereik je na amper een kwartiertje rijden. De rijke geschiedenis van Ieper ontdek je onder andere in het Ypres Museum of het In Flanders Fields museum.

Heerlijk kuieren kan in de vele pitoreske centrumstraatjes, het winkelcentrum of op de Ieperse vesten.

Op de foto, genomen in provinciedomein De Palingbeek, zie je restanten van de Grote Oorlog. Restanten die typisch zijn voor de wijde omgeving van onze vakantiewoning.

Heuvelland
Heuvelland
Omgeving
Heuvelland

Na 10 minuutjes rijden vanuit de vakantiewoning bevind je je in het hart van Heuvelland. Beklim je te voet, met de fiets of mountainbike alle heuvels, of zijn het toch bergen?

Ook voor minder sportieve ontspanning kan je in Heuvelland terecht. Zo werd de foto genomen op een van de vele idyllische plekjes langs het stiltepad.

Belgische kust
Belgische kust
Omgeving
Belgische kust

De Belgische kust bereik je na een half uurtje rijden.
Lekker uitwaaien tijdens een zonnige najaarsdag, heerlijk zonnen op het strand tijdens een hete zomerdag, of culinair genieten van al het lekkers wat de zee te bieden heeft.

De vakantiewoning ligt in het centrum van Poperinge, in het hartje van de Westhoek.  Ieper, Heuvelland en de Franse grens liggen op een boogscheut. Ook de Belgische kust bereik je na amper een half uurtje rijden.

 

© Gervelgat - BE 0674 578 679. Alle rechten voorbehouden.Privacyverklaring ▪️ Cookieverklaring ▪️ Algemene voorwaarden