Poperinge
Poperinge
Omgeving
Poperinge

Onze vakantiewoning ligt in het hartje van Poperinge, hoofdstad van het goede leven. In de stad vind je alles wat je nodig hebt: lekker eten en drinken, shop bij de lokale horeca, bezoek het Hopmuseum of Talbot House, ga zwemmen in het Sport- en Recreatiebad De Kouter, ...

Op de foto zie je het Burggraaf Frimout Stadspark, de groene long in het centrum van de stad, een oase van rust op amper 600 m van de vakantiewoning.

Image is not available
Ieper
Ieper
Omgeving
Ieper

De grote markt van Ieper met onder andere de Lakenhalle en het Belfort bereik je na amper een kwartiertje rijden. De rijke geschiedenis van Ieper ontdek je onder andere in het Ypres Museum of het In Flanders Fields museum.

Heerlijk kuieren kan in de vele pitoreske centrumstraatjes, het winkelcentrum of op de Ieperse vesten.

Op de foto, genomen in provinciedomein De Palingbeek, zie je restanten van de Grote Oorlog. Restanten die typisch zijn voor de wijde omgeving van onze vakantiewoning.

De vakantiewoning ligt in het centrum van Poperinge, in het hartje van de Westhoek.  Ieper, Heuvelland en de Franse grens liggen op een boogscheut. Ook de Belgische kust bereik je na amper een half uurtje rijden.

 

© Gervelgat. Alle rechten voorbehouden.Privacyverklaring ▪️ Algemene voorwaarden