Gervelgat vakantiewoning, Doornstraat 75, 8970 Poperinge, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

https://www.gervelgat.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doornstraat 75
8970 Poperinge

+32 57 472 34 41 78

Persoonsgegevens die wij verwerken en de reden

Gervelgat verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam. Deze gegevens zijn nodig om je boeking te kunnen registreren. Ook om je in persoonlijke communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we deze gegevens.
  • Adresgegevens. De adresgegevens gebruiken we geanonimiseerd om statistieken van onze logies bij te houden.
  • Telefoonnummer. Het kan zijn dat wij contact met je op moeten nemen over jouw boeking. Wij bellen soms nog even als er vragen zijn, eventueel ook tijdens je verblijf.
  • E-mailadres. Je krijgt een e-mail over je reservering, factuur en boekingen die je hebt gemaakt. Soms mailen we voor aankomst of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest.
  • Bankrekeningnummer. Wanneer je online of via overschrijving betaalt, worden jouw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan je boeking te kunnen koppelen. Verder gebruiken wij jouw bankrekeningnummer alleen wanneer je geld van ons terugkrijgt.
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door correspondentie of telefonisch. We gebruiken deze gegevens enkel voor gerichtere service tijdens of in aanloop naar je verblijf.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website, IP-adres, uw internetbrowser en apparaat type.  Wij gebruiken deze gegevens om onze diensterlening en website te verbeteren. Wij zijn niet geïnteresseerd in gegevens die de bezoekers van onze website identificeren, maar in de gegroepeerde informatie die wordt verzameld. Dus de hoeveelheid bezoekers, op welk tijdstip, welke pagina’s van onze site worden het meest bekeken...

Basis waarvoor wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • afhandelen van je betaling
  • verzenden van info
  • je bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze aangifte toeristenbelasting.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren je persoongegevens om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 10 jaar, zodat wanneer je een volgende boeking maakt wij jou snel en gericht van dienst kunnen zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Jouw gegevens worden enkel doorgegeven aan organisaties die activiteiten verrichten in verband met je boeking. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jecomputer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrouwser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Gervelgat en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je foto en kaartnummer zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken.

Wij wilen er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Gegevensbeschermingsautoriteit. Dat kan via de volgende link: https://gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Gervelgat. Alle rechten voorbehouden.Privacyverklaring ▪️ Algemene voorwaarden